WallTrailer: Opklapbare / inklapbare aanhangwagen /// Voorradig ///

Deel advertentie

1599

BTW verrekenbaar

E-mail de aanbieder
Bel de aanbieder

Beschrijving

Opklapbaar! We kunnen de Walltrailer opklappen en tegen een muur plaatsen waarna hij nog maar 38 cm diep is en slechts 200 cm hoog is zodat hij nog door een deur kan. De afgebeelde nieuwe aanhangwagen is voorradig dus dit stock model kan op afspraak bezichtigd worden. Een product uit voorraad leverbaar.

De Walltrailer is kantelbaar wanneer hij achter de auto zit waardoor hij zeer geschikt is voor het vervoeren van fietsen, motoren en zelfs grasmaaiers en quads behoren tot de mogelijkheden. Maar ook bij het vervoer van zand of tuinafval is het zeer makkelijk leegscheppen wanneer de aanhangwagen gekiept staat.Licht en Handelbaar Iedereen kan de aanhanger bedienen. Het is niet nodig om zwaar te tillen of hard te drukken. De aanhanger is licht gebouwd en makkelijk te manoeuvreren. Ook het opklappen is kinderspel .Multifunctioneel: de aanhanger kan zo uitgerust worden dat hij precies doet wat u wilt, of het nu voor een fiets, grasmaaier of motor of gewoon tuinafval is. De aanhangwagen is zo aan te passen dat dit geen probleem is.

Afm.: 190×122
H.T.G.: 750kg

De prijs is 1.321,48 euro + btw = 1.599 euro. Dit is inclusief een COC attest en de verplichte bandenrecyclage. Wij kunnen deze perfect verkopen in België of exporteren naar in Nederland met een Nederlands kenteken. Onze firma is gesitueerd aan de Belgisch – Nederlandse grens.

Bekijk het filmpje: op onze website www . vastmans . com

Bezoek en bezichtiging alleen na (telefonische) afspraak, ook s ‘avonds en in het weekend.

Ons bedrijf beschikt over een eigen werkplaats, hersteldienst ( voor diverse merken ) met een remmentestbank. Wij zijn tevens erkende verdeler, dealer van de merken Henra, Rova en WallTrailer. Informeer naar onze direct leverbare nieuwe trailers van deze merken. Hierdoor zijn vele, verscheidende modellen direct leverbaar bij ons.

Bezoek en bezichtiging alleen na (telefonische) afspraak, ook s ‘avonds en in het weekend.

WallTrailer: Opklapbare / inklapbare aanhangwagen /// Voorradig ///

1599

Inclusief BTW

82

Deel advertentie

€ 1599
Nieuw
geen
Ja
Overig
2023
Europa
1
750 kg
750 kg
184 cm
28 cm
118 cm

Aanbieder:
Zakelijk
3680 Maaseik
België

Menu