Aanhanger verkopen

Jouw aanhanger verkopen kan eenvoudig en snel via TrailerOUTLET.nl. Ben je een particulier op en heb je schoon genoeg van al dat klussen? Staat jouw oude aanhanger te verstoffen in de schuur? Weg ermee!

Ben jij een aanhangwagen dealer en wil je een extra verkoopkanaal zonder technische rompslomp en extra kosten? Zet al je aanhangers op TrailerOUTLET.nl! Het online platform voor het kopen en verkopen van aanhangers in Nederland. Plaats eenvoudig een advertentie en verkoop je aanhanger in no-time! Ka Ching! 

Aanhanger verkopen op TrailerOUTLET 

TrailerOUTLET brengt kopers en verkopers van aanhangers samen. Met een gratis account heb je jouw aanhanger zo verkocht! Via TrailerOUTLET bereik je duizenden potentiële kopers in Europa. Heb je een eenvoudige enkelasser of een gespecialiseerde dubbelasser? Is jouw aanhangwagen nog gloednieuw of al wat ouder? Bij TrailerOUTLET vind je een geschikte koper voor elke aanhangwagen.  

TrailerOUTLET

Hoe werkt de verkoop? 

Het verkopen van een aanhanger is heel eenvoudig. Volg het stappenplan hieronder en plaats vandaag nog gratis een advertentie! 

Maak eenvoudig een gratis account aan 

Vul je profiel aan met je gegevens

Plaats een advertentie. Tip: upload goede foto’s van de aanhanger en voeg een gedetailleerde omschrijving toe.  

Onderhandel en verkoop je trailer! 

Lichte aanhanger verkopen 

Heb je een lichte aanhangwagen te koop? Dan kun je deze eenvoudig verkopen via TrailerOUTLET. Een lichte aanhangwagen mag de maximaal toegestane massa van 750kg. De verkoop van een lichte aanhanger is eenvoudig omdat er geen aparte papieren voor nodig zijn. Het voertuig heeft namelijk geen kenteken. Zorg dat de banden, de reflectoren en de verlichting in orde zijn. Kies je prijs. En verkoop!  

Zware aanhangwagen verkopen  

Wil je een zware aanhangwagen verkopen? Dan is het belangrijk dat het papierwerk op orde is. Als de aanhanger meer massa kan dragen dan 750kg dan moet je ervoor zorgen dat de aanhanger op naam wordt gezet van de koper. Doe je dit niet, dan blijft de aanhanger op jouw eigen naam staan en ben jij verantwoordelijk voor het voertuig.  

Denk daarom aan de volgende punten bij het verkopen van jouw zware aanhangwagen:  

  1. Geef de koper de volgende documenten mee 
    • Het kentekenbewijs van de aanhangwagen met de tenaamstellingscode 
    • Het tenaamstellingsbewijs en het overschrijvingsbewijs
  2. De koper zet de aanhangwagen op zijn of haar naam. Dit kan online of via een kentekenloket.
  3. De koper ontvangt een vrijwaringsbewijs. Dit bewijs moet jij ontvangen van de koper. Hiermee bewijs je dat het voertuig niet meer op jouw naam staat. 
  4. Pas als je het vrijwaringsbewijs hebt gekregen kun je het voertuig meegeven aan de koper. 
  5. Geef de koper het Voertuigbewijs als het voertuig een papieren kentekenbewijs heeft en geef hem of haar het APK-keuringsrapport.  

Lees hier meer over het overschrijven van jouw zware aanhangwagen.  

Verkoop je aanhanger!

Geef jouw oude aanhangwagen een tweede leven en plaats vandaag nog een advertentie op TrailerOUTLET! Een aanhanger verkopen kan snel, eenvoudig en veilig. Weten wat de concurrentie vraagt? Bekijk dan het hele aanbod aanhangers. 

Menu