Henra gesloten bakwagen 265x138x160cm

Deel advertentie

4515

BTW verrekenbaar

E-mail de aanbieder
Bel de aanbieder

Beschrijving

Deze Henra Gesloten opbouw aanhangwagen is de meest veelzijdige reisgenoot die u zich kunt wensen. De gesloten bakwagen is ideaal voor vervoer van spullen die veel ruimte in beslag nemen, of voor gevoelige, kostbare transporten. Als u de wanden openklapt, kunt u de gesloten opbouw in een handomdraai veranderen in een keurige, royale kraam.

De gesloten opbouw is van 25mm dikke schuim/polyester panelen en ideaal voor belettering van uw logo’s. Alle gesloten opbouw aanhangwagens zijn daarnaast voorzien van scharnieren met anti-diefstalpal en binnenverlichting. Deze aanhangwagens hebben enorm veel mogelijkheden tot maatwerk. Wilt u een oprijklep in plaats van achterdeuren, verhoogd, een zijdeur, uitzetsteunen? Het is allemaal mogelijk bij Weijer Trailer Group!

Met deze gesloten bakwagen heeft Henra een gestroomlijnde en lichtgewicht gesloten wagen ontwikkeld. Door het moderne aerodynamische ontwerp en het lage gewicht bespaart u al snel 17 tot 35% brandstof vergeleken met de oude vierkante gesloten wagens.

Door de combinatie van een zeer laag brandstofverbruik, hoog laadgewicht en laadvolume komen de Henra gesloten wagens in aanmerking voor milieu subsidie. De Henra gesloten bakwagen is speciaal ontwikkeld voor de professionele eindgebruiker en dus voor intensief gebruik. Henra doet daarom geen concessies aan de kwaliteit, dit zorgt voor een lange levensduur en grote gebruiksvriendelijkheid.

Deze Henra gesloten bakwagen heeft nu een actieprijs van € 4.515,- (excl btw en legeskosten)

Alle informatie over deze Henra gesloten bakwagen vindt u op onze website:
https://www.weijer.nl/NL/producten/aanhangwagens/tandemas-gesloten-geremd/henra-gesloten-bakwagen-265x138cm.html

Bij Weijer Trailer Group hebben we meer dan 300 aanhangwagens voorradig. Hierdoor kunt u snel rijden met uw nieuwe aanhangwagen. Tevens zijn wij dealer van diverse andere merken zoals Anssems, Hulco, Humbaur, Sirius, Brenderup, Tohaco en SunWay. En uiteraard verkrijgen wij regelmatig occasions wegens inruiling. Bekijk onze website voor ons actuele aanbod.

Meer informatie:
Weijer Trailer Group
Leembaan 10
5753 SL Deurne
Tel. 0493-317938
info@weijer.nl
www.weijer.nl

Henra gesloten bakwagen 265x138x160cm

4515

Exclusief BTW

174

Deel advertentie

€ 4515
Nieuw
geen
Ja
Henra
2023
NL
1
1350 kg
950 kg
265 cm
160 cm
138 cm

Aanbieder:
Zakelijk
5753 SL Deurne
Nederland

Menu