Actie: Anssems KSX 2500 elektrische kipper

Deel advertentie

4500

BTW verrekenbaar

E-mail de aanbieder
Bel de aanbieder

Beschrijving

Met zijn driezijdige kiepfunctie tot 45⁰ en zijn robuuste kwaliteit is de Anssems KSX een stuk gereedschap voor de intensieve gebruiker. De Anssems KSX heeft een robot-gelast chassis. De V-dissel met zijn lange vrije lengte van 145 cm is zeer stabiel. Het bovenchassis is voorzien van vele langsliggers die zorgen voor de extreem goede ondersteuning van de stalen vloerplaat. De kippers zijn 100% houtvrij en een lange levensduur is hierdoor gegarandeerd!
Met de ingebouwde accu en de bijgeleverde acculader kunt u altijd gebruikmaken van de kiepfunctie. Met de afstandsbediening heeft u een goed overzicht tijdens het lossen. De KSX heeft een veiligheidssteun onder de laadbak, een waarschuwingssignaal tijdens het zakken, zijmarkeringsverlichting en is standaard uitgevoerd met geïntegreerde rijplaathouders. De rijplaten en de ruime keuze aan overige accessoires maken dit model nog breder inzetbaar.
KSX Kippers zijn erg geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Een zware lading als zand, puin, stookhout of tuinafval? Voor de Anssems KSX een fluitje van een cent!

Actie: Anssems KSX 2500 elektrische kipper

4500

Exclusief BTW

277

Deel advertentie

€ 4500
Nieuw
Ja
Anssems
2021
Nederland
2
2500 kg
1755 kg
305 cm
30 cm
178 cm

Aanbieder:
5466 AB Veghel
Nederland

Menu