Aanhangwagen 750 kg

Wil je graag een nieuwe of tweedehands aanhangwagen tot 750 kg kopen? En heb je daarbij genoeg aan een klein tot middelgroot exemplaar? Dan is een aanhangwagen tot 750 kg perfect voor jou. Deze aanhanger mag je gewoon besturen met een rijbewijs B. Daarnaast is deze aanhanger zeer wendbaar en flexibel. Ook perfect voor beginners dus! De 750 kg staat voor het maximale gewicht van de aanhanger plus lading. Binnen ons aanbod van tweedehands aanhangwagens tot 750 kg hebben we enkelassers en dubbelassers.

Tweedehands enkelasser aanhangwagen tot 750 kg 

Een tweedehands aanhangwagen tot 750kg wordt vaak als enkelas of dubbelas aanhanger verkocht. Het verschil is dus één of twee assen en respectievelijk twee of vier wielen. Het voordeel van een enkelasser is dat hij wendbaarder is. Hierdoor kun je de aanhanger makkelijker parkeren is en is het gemakkelijker om door smalle straten te manoeuvreren.

Tweedehands dubbelasser aanhangwagen tot 750 kg 

Een aanhanger met dubbele as kan niet kantelen en is hierdoor steviger. De aanhanger heeft namelijk 4 banden waardoor hij van nature stabiel is. De aanhanger staat daardoor altijd recht, ook als hij niet op trekhaak zit! Met een dubbelasser heb je ook minder last van slecht wegdek. De aanhanger is namelijk stabieler.

Geremd of ongeremd?

Wil je graag een nieuwe of tweedehands aanhanger tot 750kg kopen? En heb je daarbij genoeg aan een klein tot middelgroot exemplaar? Dan is een aanhangwagen tot 750kg perfect voor jou. Deze aanhanger mag je gewoon besturen met een rijbewijs B. Daarnaast is deze aanhanger zeer wendbaar en flexibel. Ook perfect voor beginners dus! De 750 kilo staat voor het maximale gewicht van de aanhanger plus lading. Binnen ons aanbod van tweedehands aanhangwagens tot 750kg hebben we enkelassers en dubbelassers.

Nieuwe of tweedehands aanhangwagens tot 750kg bij TrailerOUTLET 

Bij TrailerOUTLET vind je de perfecte nieuwe of tweedehands aanhangwagen tot 750kg voor je project. Met onze handige tips & tricks kun je meteen aan de slag. Ga goed geïnformeerd op zoek en leg vooraf je budget vast. Bekijk wat je precies nodig hebt voor je project. Scroll door het ruime aanbod of gebruik meteen de handige zoekmodule. Daarmee kun je gedetailleerd zoeken, zo vind je snel de perfecte trailer.

Menu