Henra, Lange Plateauwagen XL: 503×202 3500kg Black Label

Deel advertentie

5569

BTW verrekenbaar

E-mail de aanbieder
Bel de aanbieder

Beschrijving

Een product van het kwaliteitsmerk Henra. Lange plateauwagen, plateauwagen XL in de Major uitvoering.

De prijs is 5.569,05 euro exclusief btw = 6.738,55 euro inclusief btw.
Dit is inclusief een COC attest en de verplichte bandenrecyclage. Wij kunnen deze perfect verkopen in België of exporteren naar in Nederland met een Nederlands kenteken. Onze firma is gesitueerd aan de Belgisch – Nederlandse grens.

———————————————–

Henra is sterk in de zwaardere type aanhangwagens voor de professionele gebruiker.

Ze hebben aluminium zijborden en 2 of 4 wielen. Maar technisch kunnen er grote verschillen zijn, die de levensduur, het gebruiksgemak en de veiligheid van de aanhangwagen flink beïnvloeden.

Henra aanhangwagens zijn gebouwd voor een lange levensduur en onderscheiden zich op vele fronten:

1. De plateauwagen met de meeste dwarsliggers onder de laadvloer
2. Dus nooit meer als 50 cm vloer overspanning tussen de dwarsliggers
3. Én alle dwarsliggers lopen door tot aan de randligger!
4. Een voorrek is standaard (koker 50x50x5), en geschikt voor hogere auto’s, namelijk 110 cm hoog.
5. De scharnieren van alle borden zijn voorbereid op het demonteren van de borden, zonder blijvende schade kunnen deze onbeperkt en snel worden gede- en monteerd.
6. Door deze zwaardere onderbouwscharnieren zijn de borden geheel vlak en eenvoudig te beletteren.
7. De sluitingen zijn standaard verzonken gemonteerd, veilig, fraai en door de profilering van de zijborden worden deze ook nog eens zeer sterk. Hierdoor blijven er geen afdeknetten, zeilen, spanband enz. achter haken
8. De sluitnokken van de borden zijn gelast aan de zijkant van de rongen, zij dienen dus als aanslag van de zijborden. Doorslaan van de borden naar binnen is onmogelijk.
9. Natuurlijk kunnen ook alle rongpalen en het voorrek eenvoudig worden gedemonteerd.
10. De dissel is de langste in zijn klasse. Waarom? Een langere dissel zorgt voor een veel rustiger weggedrag, een aanmerkelijk hogere veiligheid en maakt het achteruitrijden eenvoudiger.
11. De vloerplaat van een Henra aanhangwagen, natuurlijk uit Fins Berken multiplex, is maar liefst 18 mm dik, dus geen 15 of de soms zelfs gebruikte 12 mm.
12. Sjorgen ( TUV gekeurd tot 950 kg per stuk) in de laadbak aan de voor , zij en achterkant. Meeste merken monteren deze enkel in de zijkanten.
14. Afhankelijk van de lengte zijn meerdere touwhaken onder het chassis natuurlijk ook standaard.
15. Henra gebruikt uitsluitend knott assen en oplooprem. Deze assen staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit, duurzaamheid en comfortabel weggedrag.
16. Lange as steunen onder de chassis.
17. Radiaal banden, geen diagonaal banden met hogere kans op klapband.
18. Koppelingshoogte aanpasbaar in meerdere maten afhankelijk van het trekkend voertuig, om betere, vlakke rijcondities te creëren en een gewenste kogeldruk.
19. Afgeronde hoeken van de alu. borden scherpe kanten te verwijden aan afdeknet, zeil, spanband enz.

Kortom meerdere punten waarop de Henra zich positief onderscheid voor intensief inzetbaar.

———————————————–

Afgebeelde aanhanger is een PL355020 ( verlaagde plateauwagen: tandem, twee asser, 2asser met een H.T.G. van 3500kg in de afmetingen van L503xB202 = 5,03m op 2,02m). Beschikt ook over een neerklapbaar voorbord en achterbord.

Deze aanhangwagen beschikt tevens over de volgende opties:

– Extra zwaar neuswiel
– Opbergslede voor het opbergen van de optionele oprijrampen
– Voorlaadbok / voorrek / voorbok
– Henra Black Label pakket (zwarte geanodiseerde alu. borden + zwarte velgen).

———————————————–

Ons bedrijf beschikt over een eigen werkplaats, hersteldienst ( voor diverse merken ) met een remmentestbank. Wij zijn tevens erkende verdeler, dealer van de merken Henra, Rova en WallTrailer. Informeer naar onze direct leverbare nieuwe trailers van deze merken. Hierdoor zijn vele, verscheidende modellen direct leverbaar bij ons.

Henra is fabrikant van verlaagde plateauwagens, autotransporters, kippers, machine transporters, bakwagens etc …

———————————————–
Meer informatie over het Henra Black Label:
· HENRA BLACK LABEL
Naast pure functionaliteit wordt uitstraling steeds belangrijker. Ook bij Henra zijn ze hier van mening en daarom heeft Henra vanaf nu ook een ‘Black Label’ uitvoering beschikbaar op alle PL en KP modellen, welke per direct te bestellen is!
Dit houdt in: tegen een klein (meer)prijsje kunt u uw aanhangwagen voorzien van zwarte aluminium borden ( 30 of 40cm hoog) in combinatie met zwarte wielen. De borden worden zwart geanodiseerd en blijven dus zeer glad en geschikt voor belettering.
“Anodiseren is de benaming voor een behandelmethode van aluminium waarbij een elektrochemisch proces gebruikt wordt om een oxidelaag te vormen op het materiaal. Hierdoor vormt de oxidehuid een beschermende laag op het aluminium.
“Waarom zou je aluminium anodiseren? De belangrijkste reden voor het anodiseren is het beschermen van het aluminium. Dankzij het proces wordt de corrosieweerstand verhoogd en blijft het materiaal langer mooi. Door het anodiseren ontstaat een harde, slijtvaste laag, die het onderliggende aluminium goed beschermt. Dat is weer positief voor de duurzaamheid van het aluminium en maakt het een uitermate duurzaam bouwmateriaal. Dit is dan ook een van de redenen waarom binnen de bouwsector vaak gekozen.
———————————————–

Deze advertentie gaat niet over een Anssems – Brian James – Eduard – Hapert – Helpo – Humbaur – Hulco – Ifor Williams – Kerenzo – MAP – Unsinn – Saris – Twin Arc – TwinTrailer – TwInTrailers – Vlemmix etc …

#jouwaanhangwagenmaasland

Henra, Lange Plateauwagen XL: 503×202 3500kg Black Label

5569

Exclusief BTW

73

Deel advertentie

€ 5569
Nieuw
geen
Ja
Henra
2023
Europa
2
3500 kg
3500 kg
509 cm
30 cm
202 cm

Aanbieder:
Zakelijk
3680 Maaseik
België

Menu